Facebook

Reacties


Laatste nieuwsberichten:

Storten van de vloeren
Schoolbanken voor Primary
Storten pilaren en balken
Metselen muren Primary

Bouwblokken Primary school
Bore-hole Primary school
Lesboeken Primary-klassen
Bedankje kinderen Primary

meer nieuwsberichten...


 


Flyer van de stichting


Sponsor een Kind!!ANBI-nr: 8520.68.803

Overeenkomst periodieke gift

KVK-nr.: 56311044

Email:
info@onderwijsvoorgambia.nlBankrekening Rabobank:
Rek. nr.: 0173 6660 51
IBAN: NL48 RABO 0173 6660 51
BIC: RABONL2U


Nieuws

18 januari 2013:

Jubileumconcert Christelijke Zangvereniging Halleluja

Op 8 februari geeft de Christelijke Zangvereniging Halleluja uit Nieuweroord een jubileumconcert ter gelegenheid van haar 80-jarig bestaan. Van dit concert wordt een prachtige DVD gemaakt waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de Stichting Onderwijs voor Gambia.

Het belooft 8 februari in de Immanuëlkerk in Noordscheschut een prachtige avond te worden met mooie gevarieerde zang en muziek. Want behalve het koor Halleluja wordt ook medewerking verleend door het jongerenkoor Believe uit Tiendeveen, sopraan Judith Sportel uit Hoogeveen, en pianist Jimco Zijstra uit Zoetermeer. De avond staat onder leiding van Bert Bennink uit Hoogeveen.

Sopraan Judith Sportel is bekend van haar succesvolle optredens in binnen- en buitenland en van haar medewerking aan vele radio-, tv, en cd-opnamen.

Jimco Zijlstra is naast pianist ook organist en arrangeur en dirigent van het Christelijk Mannenkoor Scheveningen. Tevens is Jimco, de partner en vaste begeleider van Judith, muziekdocent aan het Oranje Nassau College in Zoetermeer.

Dus komt u allen op 8 februari naar de Immanuëlkerk in Noordscheschut.


Jubileum-DVD:

En als het echt niet lukt om te komen, dan kunt u thuis het jubileumconcert op uw TV bekijken.
Want..... vanuit onze stichting Onderwijs voor Gambia hebben we toegezegd om een videoreportage van het jubileumconcert te maken en van die videoreportage een mooie jubileum-DVD te maken.

De jubileum-DVD kan op 8 februari in de kerk of op enig ander moment via leden van het koor of via een email naar info@onderwijsvoorgambia.nl worden besteld.