Facebook

Reacties


Laatste nieuwsberichten:

Kerstwens december 2020
Bijzondere vrijwilliger
Schooluniform leerkrachten
Computerlokaal ingericht
Schoollunch weer gestart
Opschonen schoolterrein
Voetbalshirtjes van AFAS

Lesboeken voor alle leerlingen

meer nieuwsberichten...


 


Flyer van de stichting


Sponsor een Kind!!ANBI-nr: 8520.68.803

Overeenkomst periodieke gift

KVK-nr.: 56311044

Email:
info@onderwijsvoorgambia.nlBankrekening Rabobank:
Rek. nr.: 0173 6660 51
IBAN: NL48 RABO 0173 6660 51
BIC: RABONL2U


Nieuws

9 september 2020

Donatie schoolmeubels scholen Leiderdorp

In mei konden we bij basisschool 't Bolwerk in Leiderdorp en basisschool Willem de Zwijger, eveneens in Leiderdorp, overtollig schoolmeubilair ophalen voor onze school in Sukuta Madina in Gambia.
Bij de stichting Goods for Gambia zijn de meubeltjes verzendklaar gemaakt en met de container van half juni naar Ganmbia verscheept.
In de loop van juli arriveerde de container in Gambia en konden de meubeltjes bij het warehouse van Goods for Gambia in Serrekunda worden opgehaald.
Alles werd op een oude vrachtwagen geladen en zo naar de school getransporteerd. Doordat het midden in het regenseizoen was en het regenseizoen dit jaar erg heftig was moest de vrachtwagen op veel plaatsen door diepe plassen.

Inmiddels staan de meubels in de leslokalen en de bibliotheek.
De kasten zijn al goed gevuld met boeken.

De leerkrachten van de Nursery en Primary school in Sukuta Madina zijn enorm blij met de prachtige meubels er zijn de beide scholen in Leiderdorp erg dankbaar voor deze donatie.


transport van de meubels naar de school (juli 2020)

de kinderen hielpen met het inrichten van de kasten (augustus 2020)de nieuwe meubeltjes in een leslokaal (augustus 2020)en in de bblioyheek staan de boeken mooi gerangschikt in de kasten (augustus 2020)Onderstaande meubeltjes waren overcompleet en zijn gedoneerd voor onze school in Gambia.