Facebook

Reacties


Laatste nieuwsberichten:

Storten van de vloeren
Schoolbanken voor Primary
Storten pilaren en balken
Metselen muren Primary

Bouwblokken Primary school
Bore-hole Primary school
Lesboeken Primary-klassen
Bedankje kinderen Primary

meer nieuwsberichten...


 


Flyer van de stichting


Sponsor een Kind!!ANBI-nr: 8520.68.803

Overeenkomst periodieke gift

KVK-nr.: 56311044

Email:
info@onderwijsvoorgambia.nlBankrekening Rabobank:
Rek. nr.: 0173 6660 51
IBAN: NL48 RABO 0173 6660 51
BIC: RABONL2U


Nieuws

10 mei 2013:

Operatie Alasana

Het is alweer enkele weken geleden dat Alasana is geopereerd. De operatie is goed verlopen en Alasana herstelt voorspoedig.

Na eerst nog een pittige onderhandeling met de behandelend arts over de prijs kon het groene licht worden gegeven voor de opname en de operatie.
Na opname in het ziekenhuis moest eerst gewacht worden op bloed van de juiste bloedgroep. Maar toen dat bloed eenmaal aanwezig was stond niets een operatie meer in de weg.

 

 

 

 

 

 

 

Alasana voor de operatie


 


De operatie is geslaagd en de behandelend arts heeft er alle vertrouwen in dat Alasana weer volledig herstelt en weer normaal zal kunnen gaan lopen!

De knie en het been van Alasana zijn in het gips gezet zodat voorkomen wordt dat in het begin verkeerde bewegingen met de knie worden gemaakt.

 

De eerste weken na de operatie moest Alasana driemaal per week naar de kliniek gaan voor nabehandeling.

 

 

 

 

Mede dankzij de financiële hulp van velen is deze operatie mogelijk gemaakt; daar mogen wij met z’n allen best trots op zijn! Iedereen hartelijk dank voor de bijdrage.

In totaal is het prachtige bedrag van € 1.077,= ontvangen; de operatie en nabehandeling hebben, dankzij de pittige onderhandelingen vooraf, tot nu toe € 810 gekost.

Onze speciale dank gaat uit naar Wim Annen & Penda Sowe die ter plaatse met hun lokale netwerk deze hele operatie hebben begeleid en er mede voor hebben gezorgd dat e.e.a. tot een goed einde is gebracht.